Ο Γ. Κατρούγκαλος σε live συζήτηση στην ιστοσελίδα της ΟΙΕΛΕ – Τρίτη 29/04/2014

0

Με τον καθηγητή Δημόσιου Δικαίου, νομικό εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας και υποψήφιο ευρωβουλευτή με το ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Κατρούγκαλο, συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Μιχάλης Κουρουτός, με αντικείμενο την επεξεργασία των θέσεων που θα παρουσιάσουν οι δύο άνδρες σε προγραμματισμένη συνάντηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα μας σχετικά με την ισοτιμία των τίτλων σπουδών και τις συνεχείς παρανομίες στο χώρο της πιστοποίησης προσόντων.

Συμφωνήθηκε επίσης ο Γ. Κατρούγκαλος να εμφανιστεί ζωντανά, μέσω της ιστοσελίδας της ΟΙΕΛΕ την Τρίτη, 29/4, και ώρα 7 μ.μ.. Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκπομπής θα γίνει παρουσίαση των επιπτώσεων της ρύθμισης του πολυνομοσχεδίου στις εργασιακές μας σχέσεις, ενώ θα αναλυθούν και άλλα σημαντικά ζητήματα νομοθεσίας που αφορούν την ιδιωτική εκπαίδευση.

Ο Γ. Κατρούγκαλος θα απαντά σε ερωτήματα που θα καταθέτουν σε ζωντανό χρόνο οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί, ενώ μέχρι την ημέρα της εκπομπής μπορείτε να του στέλνετε τις απορίες σας για εργασιακά ζητήματα, ή γενικότερα θέματα νομοθεσίας στη δυεύθυνση e-mail [email protected], με τίτλο «Ερώτημα προς κ. Γ. Κατρούγκαλο για τη διαδικτυακή εκπομπή της ΟΙΕΛΕ».

Η εκπομπή θα καταγραφεί και αναρτηθεί στον ιστότοπο της ΟΙΕΛΕ και όσοι δεν μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη ζωντανή αναμετάδοση, θα έχουν τη δυνατότητα να τη δουν είτε μέσω της ιστοσελίδας, είτε στο youtube, στο κανάλι της ΟΙΕΛΕ.

Δημοσιεύθηκε στην Αυγή, στις 22/04/2014

Share.