Συνάντηση για την προοπτική των Συνεταιρισμών στη Μεσσηνία και τις εξαγωγές των προϊόντων αγροδιατροφής

0

Αθήνα 22 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάντηση για την προοπτική των Συνεταιρισμών στη Μεσσηνία και τις εξαγωγές των προϊόντων αγροδιατροφής.

Ευρεία συνάντηση με αγροσυνεταιριστές στην περιοχή της Νότιας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών και βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας κ. Γιώργου Κατρούγκαλου.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Κατρούγκαλος συναντήθηκε -την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 στην Καλαμάτα- με τον κ. Κ. Κατσούλη, Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας και του κ. Σταύρο Αδαμόπουλο, Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Στέρνας Μεσσηνίας.

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν οι προοπτικές της συνεταιριστικής οικονομίας στη Μεσσηνία και η αποδοτικότερη προώθηση των αγροτικών προϊόντων στις ξένες αγορές, στο πλαίσιο του νέου παραγωγικού μοντέλου εξωστρέφειας που σχεδιάζει η Κυβέρνηση και θα συζητηθεί στο προσεχές περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο της Πελοποννήσου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, επιβεβαιώθηκε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλων των πλευρών και συμφωνήθηκε η ευρεία συνάντηση, που πρότεινε  ο κ. Κατρούγκαλος, να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό με  στόχο την επιτάχυνση των απαραίτητων διαδικασιών.

Share.